Milesi Hydrocrom XHT 12 teak színű gombamentesítő impregnáló 25l

  • Milesi Hydrocrom XHT 12 teak színű gombamentesítő impregnáló 25l
Ára:
69 533 Ft /db
(54 750 Ft +áfa)
65 900 Ft /db
(51 890 Ft /db +áfa)
  Kosárba

Termékkód: XHT12-25

Termékismertető

Milesi vastaglazúr rendszer

A Milesi vastaglazúr rendszer elsősorban a mérettartó rétegragasztott faanyagból készült, csapadéknak közvetlenül nem kitett kültéri, beltéri faszerkezetek (pl. lambéria, bejársti ajtó, ablak stb.) védelmére javasoljuk, különösen akkor ha elvárás a felület esztétikusan lakkos megjelenése. Az rendszer első rétege az XHT impregnáló, mely a gombavédelmet illetve a színt adja a felületünknek. A következő 2-3 réteg az XGC fedőlazúr mely vastag bevonatot képez a felület tetején. A vastaglazúros bevonat kialakításakor alaposan ügyelnünk kell arra hogy a szerkezetet teljes mértékben körbezárjuk a fedőlazúrral, ezáltal víz zárttá téve a rendszert. Tartós vastaglazúros felület csak megfelelő alapossággal lehet elkészíteni, a felhasználói útmutató maradéktalan betartásával. A vastaglazúr rendszer karbantartásához a megfelelő felületápoló anyagok használata fokozottan ajánlott.


Főbb jellemzők

● Gyártó: Milesi

● Kiszerelés: 1 literes, 5 literes, 25 literes

● Kiadósság: 10m2/liter/réteg

● Alkalmazási terület: Kültér, beltér

● Felület előkészítése: Az új felületeket csiszoljuk meg 120-150-es csiszolópapírral, majd portalanítsunk. Első lépésben a színezett impregnáló (XHT) használata kötelező. A vastaglazúrt 2-3 rétegben ajánlott felhordani, a rétegek között a megfelelő száradás után 100-120-as csiszolószivaccsal köztes csiszolást kell végezni. Felújításhoz kérjen külön tájékoztató anyagot!

● Felhordó eljárás: Ecsettel, locsolással, merítéssel

● Száradás: 4-6 óra elteltével átkenhető

● Oldhatóság: Vizes

● Szavatosság: 18 hónap

● Optimális körülmények: 15-23 C ̊ közötti hőmérséklet, 60% fölötti páratartalom, napfénytől védett környezet.

● Fafajták: Akác, Borovi fenyő, Egyéb, Lucfenyő, Merantil, Tölgy

Felhasználás előtt a terméket alaposan keverje fel és végezzen próbafestést! A próbafelület elkészítése a felhasználó érdeke és felelőssége. A próbafestés elmulasztásából eredő károk kizárólag a felhasználót terhelik!

Így ismerheted még

Milesi vastaglazúr, xht, 12, teak, Hydrocrom, xht alapozó, gombamentesítő impregnáló, fafelület kezelés, ajtó lazúr, ablak, Milesi Hydrocrom XHT 12 teak színű gombamentesítő impregnáló 25l termék.

További információk lazúrok rendeléséhez

Egyszerű rendelési folyamat és gyors, kedvező kiszállítás!

Megrendelése után kollégánk rövid időn belül felveszi Önnel a kapcsolatot telefonon, és egyezteti le a szállítás pontos módját, idejét legyen szó személyes átvételről, futárszolgálattal való szállításról vagy adott esetben saját gépjárművünkkel való szállításról.
 

Itt tájékozódhat szállítási díjainkról, elérhetőségeinkről!

 

© 2014-2017 Copyright lazurok.hu, Minden jog fenntartva - All rights reserved.