Nyitva tartás

Rendkívüli nyitvatartás JÚNIUS 1.-én: 7:00-8:45 és 11:00-12:45 Megértésüket köszönjük!

Milesi

Milesi Hydrocrom színek, színskála

XGT Vékonylazúr kiszerelések, árak
1 literes - 5 750 Ft, 5 literes - 25 490 Ft, 25 literes - 109 500 Ft

Milesi termékek

A lazúrfestékek  feladata  sokkal több annál  hogy széppé és mutatóssá tegye az általunk kezelni kívánt fa felületet. Legalább olyan fontos feladata hogy megfelelő felhasználás mellett védje a  fa anyagot a káros anyagoktól  vagy az időjárás ellen ezzel fenntartva a fa  állapotát, meghosszabbítva élettartamát. A Milesi rendszerek garanciát biztosítanak Önnek hogy fa felülete a természetes megjelenés mellett a megfelelő védelmet is megkapja.

A Milesi 1995 óta van jelen a magyarországi piacon és megérdemelten  vált elismert márkává hazánkban is  ha lazúrozásról vagy fa felületkezelésről van szó. A Milesi nemcsak termékeivel produkál  kiváló minőséget, kiemelkedő figyelmet fordít ügyfelei kiszolgálására, tapasztalataira  ezzel kivívva vevői elégedettségét, bizalmát, lojalitását.      

HydrocromHydrocrom vékonylazúr és vastaglazúr festékek

A Milesi kifejlesztette a Hydrocrom vizes bázisú lazúrrendszert melynek vékony és vastaglazúrjai megfelelően alkalmasak kül- vagy beltéri fa felületek védelmére. Maximális UV védelem mellet megfelelően színtartóak, vizes bázisuknak is köszönhetően pedig a kültérre fejlesztett anyagai nem károsítják környezetünket. Széles színpalettája biztosít minket arról hogy megtaláljuk a számunkra megfelelő színvilágot, 14 alapszínén felül rengeteg egyedi színárnyalatot kaphatunk. 

Minőség

A gyártás minőséget is jelent: a Milesi 1996 óta megfelel az ISO 9002 szabványnak, majd 2003 februárjában megszerezte az UNI EN ISO 9001:200 minősítést is. Ez a kiemelkedő siker a kiválóság bizonyítéka, s termelési folyamatok minőségének gondos, folyamatos ellenőrzésén alapul – ám ennél több is rejlik mögötte. Az új (a korábban elért fokozatból természetes módon továbbfejlődött) minősítés az ügyfélelégedettség méréséhez szükséges eszközök megfelelő kialakítását tükrözi, s e területen a Milesi már sok év óta komoly munkát végez.

Tanúsítványok

  • ISO 9001 tanúsítvány - Milesi termékek előállítására
  • ISO 9001 tanúsítvány - Unicol termékek előállítására
  • Megfelelőségi tanúsítvány kültéri vastaglazúr-rendszerhez
  • Megfelelőségi tanúsítvány kültéri fedőfesték-rendszerhez
  • Megfelelőségi nyilatkozat NO-FIRE lakkrendszerhez
  • Megfelelőségi tanúsítvány kültéri vékonylazúrokhoz
  • Megfelelőségi tanúsítvány beltéri parkettlakkokhoz
  • CATAS tanúsítvány EN 927-2 normára - XGC lazúrrendszer
  • CATAS tanúsítvány EN 927-2 normára - HZT festékrendszer
© 2014-2021 Copyright lazurok.hu, Minden jog fenntartva - All rights reserved.