Nyitva tartás

Átvételi pont hétfőtől-péntekig 7:00-18:00, szombaton: 8:00-14:00, üzlet: 1201 Budapest Helsinki út 94.

Milesi Hydrocrom XHT 9 világos tölgy színű gombamentesítő impregnáló 1l

  • Milesi Hydrocrom XHT 9 világos tölgy színű gombamentesítő impregnáló 1l
Ára:
4 623 Ft /db
(3 640 Ft +áfa)
4 350 Ft /db
(3 425 Ft /db +áfa)
  Kosárba

Termékkód: XHT9-1

Termékismertető

Milesi vastaglazúr rendszer

A Milesi vastaglazúr rendszer elsősorban a mérettartó rétegragasztott faanyagból készült, csapadéknak közvetlenül nem kitett kültéri, beltéri faszerkezetek (pl. lambéria, bejársti ajtó, ablak stb.) védelmére javasoljuk, különösen akkor ha elvárás a felület esztétikusan lakkos megjelenése. Az rendszer első rétege az XHT impregnáló, mely a gombavédelmet illetve a színt adja a felületünknek. A következő 2-3 réteg az XGC fedőlazúr mely vastag bevonatot képez a felület tetején. A vastaglazúros bevonat kialakításakor alaposan ügyelnünk kell arra hogy a szerkezetet teljes mértékben körbezárjuk a fedőlazúrral, ezáltal víz zárttá téve a rendszert. Tartós vastaglazúros felület csak megfelelő alapossággal lehet elkészíteni, a felhasználói útmutató maradéktalan betartásával. A vastaglazúr rendszer karbantartásához a megfelelő felületápoló anyagok használata fokozottan ajánlott.


Főbb jellemzők

● Gyártó: Milesi

● Kiszerelés: 1 literes, 5 literes, 25 literes

● Kiadósság: 10m2/liter/réteg

● Alkalmazási terület: Kültér, beltér

● Felület előkészítése: Az új felületeket csiszoljuk meg 120-150-es csiszolópapírral, majd portalanítsunk. Első lépésben a színezett impregnáló (XHT) használata kötelező. A vastaglazúrt 2-3 rétegben ajánlott felhordani, a rétegek között a megfelelő száradás után 100-120-as csiszolószivaccsal köztes csiszolást kell végezni. Felújításhoz kérjen külön tájékoztató anyagot!

● Felhordó eljárás: Ecsettel, locsolással, merítéssel

● Száradás: 4-6 óra elteltével átkenhető

● Oldhatóság: Vizes

● Szavatosság: 18 hónap

● Optimális körülmények: 15-23 C ̊ közötti hőmérséklet, 60% fölötti páratartalom, napfénytől védett környezet.

● Fafajták: Akác, Borovi fenyő, Egyéb, Lucfenyő, Merantil, Tölgy

Felhasználás előtt a terméket alaposan keverje fel és végezzen próbafestést! A próbafelület elkészítése a felhasználó érdeke és felelőssége. A próbafestés elmulasztásából eredő károk kizárólag a felhasználót terhelik!

Így ismerheted még

Milesi vastaglazúr, xht, 9, világos tölgy, Hydrocrom, xht alapozó, gombamentesítő impregnáló, fafelület kezelés, ajtó lazúr, ablak lazúr, Milesi Hydrocrom XHT 9 világos tölgy színű gombamentesítő impregnáló 1l termék.

További információk lazúrok rendeléséhez

Egyszerű rendelési folyamat és gyors, kedvező kiszállítás!

Megrendelése után kollégánk rövid időn belül felveszi Önnel a kapcsolatot telefonon, és egyezteti le a szállítás pontos módját, idejét legyen szó személyes átvételről, futárszolgálattal való szállításról vagy adott esetben saját gépjárművünkkel való szállításról.
 

Itt tájékozódhat szállítási díjainkról, elérhetőségeinkről!

 

© 2014-2021 Copyright lazurok.hu, Minden jog fenntartva - All rights reserved.